Rólunk

Papp Gábor vagyok, villamosmérnök. Diplomámat 2003-ban szereztem Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskolai karán. A diploma megszerzésétől eltelt két évtized során nagyon sok szakmai ismeretre, tapasztalatra tettem szert, melyek a Minősítések és jogosultságok menüpont alatt részletesen is megismerhetőek.

2003-tól az E.ON ZRT. minősített vállalkozásában segédtervezőként, tervezőként 22kV-os, 0,4kV-os közvilágítási hálózatok, transzformátorállomások, csatlakozóvezetékek, mérőhelyek tervezését, árajánlatok készítését végeztem. Folyamatosan részt vettem minőségirányítási, környezetirányítási, munka- és egészségbiztosítási rendszerek kiépítésében, működtetésében, illetve auditokra történő felkészítésekben.

2011-től Felelős műszaki vezetőként 15 ember napi koordinálását végeztem. A projektek kapcsán a munkaszervezésben, villamos beruházások teljes körű lebonyolításában (pl.: saját és idegen tervek, árajánlatok alapján kivitelezés), építési naplók vezetésében szereztem tapasztalatot. Felelős voltam a rendelkezésre álló kapacitások optimális működtetésében, összehangolásában.

2015-től Műszaki igazgatóvá előlépve a tevékenységek irányítását, működtetését végeztem.

A PA-GA-WATT Mérnöki Iroda Kft. elődjeként szolgáló egyéni vállalkozás 2017-ben alakult villamossági tervezés fő tevékenységi körrel. A vállalkozás az alapítás óta dinamikusan fejlődik, ezért az ügyfelek még hatékonyabb és magasabb minőségű kiszolgálása érdekében a korábbi- és a kibővített tevékenységeink gyakorlása társas vállalkozás formájában történik.

A PA-GA-WATT Mérnöki Iroda Kft. létrehozásával a megszerzett tudást szeretnénk hasznosítani, kiemelve a Megrendelők minél magasabb szintű elégedettségét, szem előtt tartva a vevői igényeket és megvalósítani azt, amit a kedves Megrendelő megálmodott.